fbpx

BOLIGTYPE C1
To-værelses bolig med egen terrasse

De to-værelses C1-boliger henvender sig til singler, par og seniorer. Boligerne er indrettet i ét plan og findes alle i stueplan. Boligerne er udstyret med store, vestvendte terrasser og fremstår lyse med store vinduespartier, gulvvarme og indbyggede klædeskabe. Derudover findes adgang til en privat sydvestvendt terrasse. Boligerne er udstyret med flotte HTH-køkkener og hårde hvidevarer fra Siemens.

Trongårdens lejeboliger er alle svanemærkede og har adgang til hyggelige, grønne fællesarealer.

  • 64-68 m2
  • Køkken alrum
  • Soveværelse med indbyggede skabe
  • Privat sydvestvendt terrasse
  • Adgang til fællesarealer

Tæt på naturskønne oplevelser

Den største af Trongårdens grønne naboer er et unikt stykke urdansk natur. Dyrehaven har det hele: Ældgamle, fritstående egetræer, store vilde natursletter med udsigt til Øresund og hjorteflokke. Udover sjæl og spændende historier i Dyrehaven, står forlystelserne i kø på den gamle Dyrehavsbakke, og fysiske aktiviteter i flere kadencer kan udøves i det vilde, bakkede skovterræn hele året rundt. 

Til vandhunde, bådfolk og søulke er der næsten ingen grænser for udfoldelser få minutter fra Trongården. Mølleåen snor sig fra Øresund ved Skodsborg og ind i landet. Turen er fantastisk at tilbagelægge i kano eller kajak, som kan lejes flere steder undervejs, eller blot til fods langs bredderne.

Tæt på byens puls

Kgs. Lyngby bliver ofte omtalt som en af Danmarks mest livlige og driftige handelsbyer. Små hyggelige gader, stræder og torve blander sig med specialbutikker og trendy shopping og gør byen til et atmosfærefyldt smørhul krydret med caféer, restauranter, storcentre, biograf, bibliotek, kulturhus og meget andet.

Med kun 15 kilometer i bil eller 20 minutter med S-toget til Københavns Hovedbanegård, er du samtidig også altid tæt på Københavns pulserende byliv.

Vidensby, uddannelse og erhverv

’Lyngby-Taarbæk Kommune arbejder for realisering af Vidensbystrategien, der bl.a. har fokus på at skabe en grøn by med et levende og attraktivt bymiljø. Strategiens mål er bl.a. at gøre Lyngby Taarbæk til en af Nordeuropas førende videns- og universitetsbyer.

DTU står i spidsen for de mange uddannelsestilbud, der findes i Kgs. Lyngby. Danmarks Tekniske Universitet er et eliteuniversitet med international rækkevidde og standard, og de mange studerende og undervisere har både nu og i fremtiden et stort behov for at kunne bruge byen, og nyder derfor godt af udviklingen af Trongården, som ny bydel, i deres nærområde.

Store videnstunge virksomheder som Microsoft, Mærsk Drilling og Mærsk Supply Service har også slået sig ned i området. Sammen med Novozymes, som på arealet nord for Trongården bygger ambitiøst domicil, er de prestigefyldte virksomheder med til at understrege Kgs. Lyngbys status som vidensby og kraftcenter.